Print Send to friend Contact us
hrvatski   english

O nama

Tvrtka Formplast osnovana je 1990 g. , a prethodila joj je zanatska radnja osnovana 1972 g. U početku smo se bavili proizvodnjom ambalaže iz PVC-a tehnologijom vakuuma za konditorsku industriju (bombonijere) i sl.

Tvrtka je do danas narasla na 20-tak zaposlenih i u svom proizvodnom programu imamo zaokružen cijeli proizvodni proces ambalaže: proizvodnju alata, vlastite folije na suvremenim ekstruderima te proizvodnju gotovih proizvoda na najsuvremenijim strojevima renomiranih proizvođača: Illig, Kiefl, Gabler i Lara Parco.

Naš proizvodni program znatno se proširio i danas proizvodimo ambalažu za gotovo sve firme iz prehrambene industrije u Hrvatskoj: za konditorsku, pekarsku, industriju sladoleda, kao i za maloprodaju velikih trgovačkih kuća. Preko 40 godina rada i iskustva te brojni dugogodišnji kupci jamac su naše profesionalnosti i visoke kvalitete naših proizvoda.

HACCP

Osim za hrvatske tvrtke poslujemo i sa tvrtkama iz Slovenije i Bosne i Hercegovine, Srbije, a od nedavno i sa tvrtkama iz Nizozemske i Švedske gdje prodajemo svoje proizvode. Cilj nam je ostati broj jedan na Hrvatskom tržištu u konditorskoj, sladoledarskoj i pekarskoj industriji, te još više proširiti svoje poslovanje van granica Hrvatske.

About us

Formplast Company was founded in 1990, and before it was doing business as a sole proprietorship since 1972. At the beginning we were producing PVC conditory trays using the vacuuming technique.

More...

Contact

Oranice 46
10090 Zagreb
MB:3491897

Tel +385 1 388 68 64
Fax + 385 1 561 34 79
E-mail: info@formplast.hr