Print Send to friend Contact us
hrvatski   english

Uvijeti korištenja

Opći uvjeti korištenja internetske stranice/kataloga formplast.hr
  1. OPĆI UVJETI PRODAJE Sadržaj Internet stranice formplast.hr te svih njenih varijanti (u daljnjem tekstu: formplast.hr) je vlasništvo poduzeća Formplast d.o.o. Upotrebom Internet stranice formplast.hr korisnici prihvaćaju objavljene opće uvjete poslovanja. Stranica formplast.hr služi za upoznavanje korisnika sa našim proizvodima i za stupanje u kontakt u vezi dodatnog informiranja. Stranice je u formi web kataloga i kao takva ne služi za direktno naručivanje tj. kupovinu. Opći uvjeti prodaje su sastavljeni u skladu sa hrvatskim zakonom. Formplast d.o.o. zadržava pravo izmjene općih uvjeta na Internet stranici formplast.hr bilo kada i bez prethodne obavijesti. Sve promjene općih uvjeta su za korisnike obvezujuće.
  2. OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI Formplast d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće posljedice prilikom upotrebe Internet stranice formplast.hr i njenog sadržaja.  Formplast d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na Internet stranici bez prethodne obavijesti i ne preuzima odgovornost od mogućih posljedica tih promjena. Formplast d.o.o. će nastojati prikazati najtočnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici formplast.hr. U slučaju pogrešnog navoda na stranici Formplast d.o.o. do kojeg je došlo pogreškom prilikom osvježavanja sadržaja na stranici Formplast d.o.o. ne preuzima odgovornost, već ističemo da stanica služi za stupanje u kontakt sa djelatnicima firme Formplast d.o.o. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora, te razlike u percepciji boje od strane ljudskog oka i slično ne možemo jamčiti potpunu suglasnost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici vide na zaslonu svog monitora. Formplast d.o.o. preferira da se prodaja uvijek vrši uz predaju fizičkih uzoraka, kako bi kupci bili sigurni da je naš proizvod ono što će njima odgovarati u njihovoj daljnjoj uporabi/proizvodnji.


3.      OGRANIČENO PRAVO UPOTREBE
Posjetioci Internet stranice formplast.hr sadržaj koriste isključivo u osobne i nekomercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dijela bez dozvole tvrtke Formplast d.o.o. je zabranjena.

4.      ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Podaci koje korisnik upisuje putem obrasca na stranici formplast.hr ili na neki drugi način (preko e-maila, telefona i dr.), su povjerljivi i štitimo ih sukladno zakonskim odredbama.
Osobni podaci će biti upotrijebljeni samo za namjene za koje je korisnik dao svoju suglasnost.

 

5.      POSTUPAK NARUČIVANJA ODNOSNO KUPNJE
Na web katalogu formplast.hr nije moguće kupiti proizvode predstavljene na samoj stranici formplast.hr, već je potrebno poslati upit u web formi sa sadržanim kontakt podatcima kako bi se djelatnici Formplast d.o.o. mogli povratno javiti.

Web katalog formplast.hr služi za informiranje postojećih i potencijalnih stranaka u Republici Hrvatskoj i u inozemstvu.

6.      U slučaju interesa za proizvode Formplast d.o.o. koje su viđene na web katalogu formplast.hr potrebno je sa djelatnicima provjeriti dostupnost proizvoda na zalihi, vrijeme predviđeno za proizvodnju, cijene i samu činjenicu da li uopće još postoji mogućnost proizvodnje tog proizvoda.

7.      Formplast d.o.o. prodaje svoje proizvode isključivo kao veleprodaja. Formplast d.o.o. nije registriran za maloprodaju, te samim time nismo u mogućnosti nuditi svoje proizvode fizičkim osobama, no ukoliko postoji interes za naše proizvode od strane fizičke osobe, rado ćemo ga uputiti na distributere naših proizvoda koji posluju i kao maloprodaja.

7.ODUSTAJANJE OD KUPNJE, POVRAT ROBE I REKLAMACIJE

  1. ODUSTAJANJE OD KUPNJE pismenim putem Ukoliko se radi o standardnim proizvodima iz proizvodnog asortimana Formplast d.o.o. Kupac ima pravo u roku 14 dana sukladno članku 72 Zakona o zaštiti potrošača odustati od kupnje pisanom obavijesti na e-mail adresu info@formplast.hr. Rok od 14 dana počinje teći danom preuzimanja/dostave naručene robe. U elektronskoj pisanoj obavijesti o odustajanju od kupnje nedvosmisleno navedite odluku o odustajanju od kupnje (sa vašim imenom i datumom dane narudžbe.

U slučaju da se radi o proizvodima koje Formplast d.o.o. radi isključivo za nekog kupca ili od posebnog materijala, ili povećane/smanjene težine, druge ili po bilo čemu različit od našeg standardnog asortimana, tada odustajanje nije moguće, već samo je moguće dati nalog za prestanak daljnje proizvodnje. No proizvedena količina ne može se nikome drugome prodati jer je izrađena po posebnim naputcima Kupca. Za proizvedenu količinu kao i za naručeni posebni materijal za izradu Formplast d.o.o. će teretiti Kupca.

POVRAT PROIZVODA Ukoliko je uzrok za povrat robe reklamacija, tj nezadovoljstvo Kupca kvalitetom, Formplast d.o.o. zahtjeva da mu se pošalje reklamacijski zapisnik sa opisanim nedostatcima, po mogućnosti priložiti slike na adresu info@formplast.hr Formplast d.o.o. reklamacijama pristupa izrazito ozbiljno: ukoliko Formplast d.o.o. snosi krivnju za reklamaciju, dogovara sa kupcem način obeštećenja oštećene stranke. Mogući načini rješavanja reklamacije: povrat kompletne uplate, povrat dijela uplate, zamjenom robe. Sve ovisi o dogovoru sa kupcem

About us

Formplast Company was founded in 1990, and before it was doing business as a sole proprietorship since 1972. At the beginning we were producing PVC conditory trays using the vacuuming technique.

More...

Contact

Oranice 46
10090 Zagreb
MB:3491897

Tel +385 1 388 68 64
Fax + 385 1 561 34 79
E-mail: info@formplast.hr